Al Ayn almisse (sadaqa) boks

Selvom fordelene forbundet med sadaqa-ydelse er uendelige, kan du forestille dig virkningen på forældreløse børns liv i fattigdom med hver eneste krone, du giver.

I lyset af hans generelle værgemål over forældreløse børn og de nødlidende har Al-Sayyed Ali Al-Sistani betragtet handlingen med at lægge penge i Al-Ayns Sadaqa-bokse som en overdragelse af ejerskab til ham på vegne af de forældreløse børn. Derfor betragtes penge, der anbringes i disse kasser, som Sadaqa Maqbootha (modtaget Sadaqa (almisse)), og Sadaqas fordele høstes øjeblikkeligt.

For at sikre, at pengene, der er anbragt i disse bokse, og faktisk når til forældreløse børn i nød, har Al-Ayn har et højt niveau af kontrol. For eksempel skal låste Sadaqa-bokse kun åbnes på et Al-Ayn-kontor i nærværelse af to uddannede medlemmer af teamet og en kvittering udstedt til kasseindehaveren.

Bestille Almisse boks

"*" indicates required fields

Name*
Address*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål og svar

Hvornår skal jeg returnere min Sadaqa-boks?
Du skal returnere din Sadaqa Box inden fire måneder efter modtagelse af den. Du modtager en udskiftningsboks på samme tid.

Hvordan returnerer jeg min Sadaqa-boks?
Returner dine Sadaqa-boks til et af vores kontorer eller til en af vores autoriserede repræsentanter, der bærer et officielt ID-kort. Du kan også ringe til os på: +45 93 99 20 15

Hvorfor anmoder vi om, at Sadaqa-boks returneres inden for 4 måneder?
Så snart Sadaqa-boksen når os, er vi i stand til at begynde processen med at overføre sadaqa-penge til de nødlidende. Vi har derfor en proces på plads, der hjælper med at sikre, at hver krone modtages uden forsinkelse.

Hvordan bruges Sadaqa Boks-donationerne?
Hver lille betyder meget med 100% af de penge, der er placeret i Al-Ayn Sadaqa (almisse) -boks, vil gå udelukkende til de forældreløse børn, der lever under fattigdomsgrænsen, som en del af den faste månedlige økonomiske bistand. 

Al-Ayn Almennyttig Fond har til formål at give alle villige individer midler og adgang til at være deltagere og bidragydere til sagen. I forsøg på at eliminere den geografiske hindring i at modtage en almisse boks, sender vi nu vores bokse til enkeltpersoner for donation hvor vi betaler fragten og portoen. Der kan anmodes om maksimalt 5 Sadaqa bokse, disse kasser kan placeres i din egen bopæl, butikken eller hos familie eller venner. Bemærk, at boksene skal returneres til organisationen mindst en gang hver 4. måned for at tælle og distribuere.

Kontakt os venligst hvis du ønsker en almisse boks