Al-Ayn (DK)’s hovedkontor er i København.

Men uanset hvor du måtte være, søger vi altid frivillige på tværs af en lang række områder inden for velgørenhedsarbejde. Uanset om du har specialiserede færdigheder, ting du gerne vil dele, ønsker du at få erhvervserfaring, eller du simpelthen gerne vil have noget mellem hænderne, har vi brug for dig.

Frivillige muligheder

Vi har været i stand til at opnå det, vi har opnået takket være dedikationen fra de frivillige, der udgør en afgørende del af vores team. Vi mener, at frivillige, der bidrager til arbejdet i alle afdelinger, giver os mulighed for at tilbyde muligheder, der tjener vores lokalsamfund her i Danmark, samtidig med at vi betjener forældreløse børn i Irak. Vi har fået hundreder af frivillige med i Al-Ayn-familien, som alle hjælper på deres unikke måder. De forskellige typer frivilligt arbejde inkluderer:

Frivillige, der arbejder sammen med andre teammedlemmer på vores kontorer.

Frivillige, der støtter os på vores begivenheder og spidsbelastningsperioder.

Frivillige, der udfører arbejdserfaringer eller projekthåndtering.

Vi er altid ydmyge over den tid, de har givet os til at styrke forældreløse børn i nød, og vi er taknemmelige for det, vi fortsætter med at gøre sammen.

Boder / Arrangementer

Hvis du leder efter muligheder for at blive involveret fra tid til anden, er vi altid i stand til at tilbyde muligheder for support på vores båse og begivenheder hele året, så kontakt os for at finde ud af om kommende arrangementer.

Sammensætte Sadaqa boks 

Hyppige Sadaqa boks Forberedelse af sessioner er også uvurderlige. Vores genanvendelige Sadaqa-bokse kræver praktisk støtte fra frivillige til at sammensætte dem. Til dags dato har vi distribueret 1000 bokse i Danmark og har fortsat brug for din hjælp gennem året for at forberede endnu flere.

Ønsker du at blive frivillig 
Udfyld venligst nedenstående ved at sende en mail,  så kontakter vi dig.

Blive Frivillig

"*" indicates required fields

Name*
Address*