Boligstøtte

Et rigtigt hjem er noget, ethvert barn skal have for at vokse op lykkeligt og komfortabelt.
Doner

Sikkert husly

Al-Ayn har genopbygget over 495 boliger. Men med den store boligkrise venter mange familier på anstændig indkvartering. Nedenfor er eksempler på afsluttede projekter, der har givet sikker husly til familier i hele Irak.

Et sted at bo i

Med mange familier, der venter på et sted at ringe hjem, fortsætter behovet. Derfor fortsætter Al-Ayn sammen med flere boligkomplekser med at bygge og reparere individuelle boliger.
Historie

Mød Noor

I en alder af 6, Noor-ulhuda mistet sin far. Hendes familie boede under frygtelige omstændigheder og kæmpede for at finde et sikkert sted at bo. Deres nye hus er en del af Imam Al-Jawad boligkompleks med 27 andre familier. Noor-ulhuda troede, hun gerne ville udtrykke sin lykke med sine venner på Al-Ayn. Under sit næste besøg på det lokale Al-Ayn-kontor gav hun holdet et paphus (billedet), som hun selv havde lavet til dem!
 Imam Al-Jawad housing complex
Al Ayn (Iraq)

Boligkompleks

Vi mener, at adgang til husly er en grundlæggende menneskeret. Dette er grunden til yderligere boligkomplekser er ved at blive bygget i hele Irak på doneret jord og andre boliger er ved at blive repareret.

Renovering

Alle har ret til at bo i passende boliger. For mange forældreløse børn og deres familier, der lever i fattigdom i Irak, er de usikre steder, de bor i, en stærk påmindelse om alt det, de har mistet. . Som en del af vores løfte om at yde omfattende pleje til disse børn, og takket være din støtte fortsætter Al-Ayn med at reparere hundredvis af huse.

Betaling af leje

Mange familier støttet gennem Al-Ayn bor i lejet bolig. Ofte er huslejeomkostningerne for høje for familien, og mange kæmper hver måned. På grund af boligkrisen tilbyder Al-Ayn berettigede familier støtte med deres lejeomkostninger. I nogle tilfælde dækker hele beløbet.

Opførelse af huse

Al Ayn (Irak) bygger huse til sponsorerede familier, der ikke har passende indkvartering. Ingeniørafdelingen i Al Ayn (Irak) udfører design og foretager implementering og opfølgning, indtil huset overdrages til familien.

Doner i dag

Når du bidrager til et af vores Sadaqa Jariya-projekter, transformerer du liv og skaber en lysere fremtid for de fordrevne.
Doner
Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram