Hikayati - 'Min historie'

Projektet blev skabt af Al-Ayn for at give os mulighed for at give forældreløse børn programmer til at forbedre deres trivsel og livsmuligheder
Doner

Vores mål

Dette projekt har til formål at give psykologisk behandling til utallige forældreløse børn, der har udholdt ufattelig vold, hvilket efterlader dem til at håndtere depression, posttraumatisk stress og en følelse af håbløshed. Går ud over at give mad og husly.

Vores vision

Vores vision er, at alle forældreløse børn fortjener en fair start i livet. Gennem Hikayatikan vi give børn de nødvendige værktøjer til at realisere deres potentiale. Så de bliver selvforsynende, selvbærende og bidragende medlemmer af samfundet.

Hvad får barnet?

Hikayati er en state-of-the-art børneudvikling og rehabilitering center.

Børnevenligt tema

Designet i samarbejde med psykiatere og børnespecialister. Målet er at skabe et miljø, der fremmer talent og kreativitet, og endnu vigtigere, giver børn en følelse af at høre til.

Skræddersyede programmer

Gennem en kombination af uddannelse, leg, nøgle-arbejde, coaching, terapi og åndelig vejledning. Derudover vil de have adgang til kvalificerede fagfolk til at hjælpe med at vejlede dem undervejs.

Indenfor

Inde i anlægget, vil børn finde nogen mangel på spændende faciliteter. For at nævne nogle få vil centret indeholde sovesale, gratis tegnevægge, 'vredesfrigivelsesrum' (for at slippe noget damp) et videnskabscenter, bibliotek og endda en biograf!

Udenfor

Børn vil nyde frodige haver, bål områder, en jungle gym, og et vandland.

Vores fremgangsmåde

For at hjælpe forældreløse med at vurdere deres færdigheder og kvaliteter, overveje deres mål i livet og sætte mål for at realisere og maksimere deres potentiale. Vi mener, at alle individer besidder iboende potentiale i deres egen evne til at gøre store ting.

Reel støtte

Det primære mål er at udnytte dette potentiale og give enkeltpersoner mulighed for at opbygge deres selvværd og inspirere tillid til alt, hvad de gør. Vi føler, at dette begynder med at indgyde en dyb følelse af identitet, der går langt i avl selvværd og bidrager til realiseringen af drømme og forhåbninger. Det underliggende mål er at opbygge varige relationer, der strækker sig ud over klasseværelset.

Med henblik herpå

Vi bragte om bord på en række kvalificerede fagfolk med mange års erfaring inden for udvikling for at hjælpe os i denne bestræbelse. Instruktører er grundigt undersøgt for at tjene ikke kun som lærere, men mentorer så godt.

Donationsmålet er nået

Du kan dog også donere til andre projekter.
Donate
GALLERI

Designet

Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram