Lysende Stjerne Centre

Forældreløse unge tilbydes forskellige faglige færdigheder workshops, herunder catering, mobile reparationer, IT, syning og meget mere. Hjælp os med at bygge 12 mere.
Doner

At give er uendelige

Lysende Stjerne Centre var et pilotprojekt, der havde til formål at give forældreløse børn, unge og enkemødre adgang til mentale sundhedstjenester og erhvervsuddannelse for at hjælpe med at genopbygge deres liv.

Transformering af livet

Vi mener, at fremtiden for forældreløse børn er lige så vigtig som deres nutid. Når du hjælper med at give dem en mulighed for at blive uafhængige.

Lægebehandling

Alle børn og deres værger får adgang til gratis lægehjælp, herunder scanninger, operationer, hvor det er nødvendigt, og gratis medicin.

Sundhedscenter

Sundhedscentret mindsker den byrde, som familier har, når deres børn er i nød, og sikrer, at forældreløse får den pleje, de har brug for

Tandpleje

Børns mundhygiejne er et meget vigtigt spørgsmål. I Al Ayn har alle sponsorerede børn adgang til gratis tandpleje.

Apotek

 Der er apotek på Luminous Stars Centre for børn, der har brug for medicin.

Optiker

Børn opdager verden gennem deres øjne, og derfor er det vigtigt, at eventuelle visuelle defekter opdages tidligt. Vores mål er at give børnene den hjælp, de har brug for.

Mental sundhed

Forældreløse børn og enkemødre i fattigdom står over for en række udfordringer, som ikke kan løses alene gennem økonomisk støtte. Al-Ayn erkender, at støtte til mental sundhed er en afgørende tjeneste, uden hvilken nogle børn ikke ville være i stand til at gøre fremskridt.

Erhvervsuddannelser

 Erhvervsuddannelsesworkshopper opbygger færdigheder, der gør det muligt for forældreløse unge og
enkemødre at blive uafhængige. Selv om pandemien har bremset sådanne tjenester, har mange allerede
gradueret, fundet beskæftigelse og åbnet deres egen virksomhed.

Varer og legetøj

Legetøj giver børn mulighed for at lege, forestille sig og vigtigst af alt at smile igen. Selvom miste en forælder påvirker et barn for evigt, bør det ikke bestemme deres fremtid. Nogle børn oplever deres første 'Toy Shop' på deres lokale Al-Ayn kontor. De er i stand til at komme ind i legetøjsbutikken, vælge et legetøj efter deres smag og tage det med hjem.

Vidste du det?

Sponsorerede børn får et sæt nyt tøj
Story

Min rejse

Mød Haider, han er en af hundredvis af kandidater fra den første Luminous Stars Center. Ligesom mange forældreløse børn i fattigdom, var der meget få muligheder for ham, da han skiftede til voksenalderen. Men takket være dem, der hjalp med at bygge dette center, registrerede han sig til at deltage i et barberkursus, et af mange erhvervsuddannelseskurser, der blev afholdt der. Ud over at lære de færdigheder, han havde brug for for at finde beskæftigelse, modtog Haider også uddannelse i livsfærdigheder og mikrofinansiering samt mentorskab for at sætte ham i stand til at åbne sin egen Barber Shop! I dag er Haider en uafhængig, aktiv bidragyder til sit samfund.
Luminous Stars
Al Ayn (Iraq)

Lad deres smil blive

Tre Lysende Stjerne Center giver allerede forældreløse børn adgang til mental sundhed og erhvervsuddannelse i Bagdad, Diwaniya og Najaf.
Doner
Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email[email protected]
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram