Denne Ramadhan, skinner et lys

Hjælp os med at genopbygge forældreløse børns og unges liv i hele Irak ved at give adgang til mental
sundhedstjenester samt erhvervsuddannelsesmuligheder gennem det lysende stjernecenter. 

Ramadhan 2021

På grund af årtiers krig, konflikt og ustabilitet lever 1 ud af 5 mennesker i Irak i fattigdom, hvor forældreløse børn ofte påvirkes mest. Den globale pandemi har eskaleret det mentale traume, som børnene allerede står over for. Manglen på adgang til basale tjenester kan have en varig skadelig indvirkning på deres liv. Disse børns fremtid står på spil.
Denne måned i Ramadhan vil Al-Ayn fokusere sin indsats for at hjælpe med at genopbygge forældreløse børns og unges liv i hele Irak ved at give adgang til mental sundhedstjenester samt erhvervsuddannelsesmuligheder gennem det lysende stjernecenter. 
Inspireret af det guddommelige løfte er dine generøsitetshandlinger denne måned ‘som et sædekorn’ (Koranen 2: 261), der vokser og formerer sig.

Hvad er et Lysende stjernecenter?

I de sidste 15 år har Al-Ayn opbygget et græsrodssamfund, der tjener og styrker forældreløse børn og deres familier. De Lysende Stjerne-centre giver forældreløse børn en ny chance for livet. Hvert center sigter mod at genopbygge forældreløse børns og unges liv ved at give adgang til psykologiske rehabiliterings- og erhvervsuddannelsesworkshops for at give forældreløse unge redskaber og evner til når de kommer i voksenalderen.
Støtten fra mennesker som dig gjorde det muligt for Al-Ayn at opbygge et pilotcenter for at imødegå de presserende krisehjælpsarbejdere som var vidne til hver dag under besøg hos familier. Gennem det første lysende stjerne-center i Bagdad blev over 1.700 sager om mental sundhed registreret. Intervention begyndte at blive ydet til både børnene og deres enkermødre gennem specialister i Irak og internationalt. Selvom pandemien har bremset sådanne tjenester, er mange allerede uddannet, fundet arbejde og åbnet deres egne virksomheder og ansat andre!
Tænd et lys i denne hellige måned og hjælp med at opbygge et lysende stjernecenter.

Denne Ramadhan, skinner et lys

 kr. 
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 1.00 kr.