Chancengleichheit für alle Kinder

Über eine Million verwaiste Kinder im Irak leiden immer noch unter den Folgen des Krieges.

Denne ramadan,
så frø til reel forandring

Denne ramadan har vi brug for din hjælp til at fuldføre de 12 lysende stjerne centre og hjælpe tusindvis af forældreløse børn, der venter på de væsentlige tjenester, de vil modtage. Der er ikke noget bedre tidspunkt at give vedvarende almisse (Sadaqa jariya) end i denne hellige måned, hvor belønninger multipliceres.
Vi ved, at disse 12 lysende stjerne centre vil være en ægte forandring. Vi kan ikke vente med fortsat at blive inspireret af flere forældreløse børn og unge, når de tager hul på en lysere fremtid.

Lysende stjernecentre

Vi tror på at styrke forældreløse børn. Vi anerkender deres enorme potentiale. Det ved vi, at du også gør. Det er ikke nok for os at se de forældreløse børn modtage mad og husly– vi vil have bæredygtige løsninger.
De lysende stjernecentre giver forældreløse børn en ny chance for livet gennem erhvervsuddannelse og mental sundhed.

Khums

Gør noget særligt med din Khums denne Ramadan, og få det til at få en varig indvirkning på livet for forældreløse børn i nød. Al-Ayn har fået direkte tilladelse (Ijaza) til at modtage khums (begge dele) for at støtte forældreløse børn. Læs den officielle ljaza (skriftlig tilladelse) fra Al-Sayyid Ali Al - Hussaini Al-Sistani her.
Brug vores lærdes godkendte Khums - beregner til at hjælpe med at beregne dine khums , eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om at sprede betalinger over et år, og vi kan arrangere et videnskabeligt svar.
Giv Khums

Sponsorat

Gør denne ramadan speciel ved at sponsorere et forældreløst barn i nød. Vi tror på, at mulighederne er uendelige , når du giver børn de værktøjer, de skal bruge for at opnå deres potentiale . Den månedlige økonomiske støtte, som hvert berettiget barn modtager, er livsændrende.
Med et minimum på 600 DKK om måneden bliver barnets basale behov passet, og de bringes over fattigdomsgrænsen. Forældreløse børn, ligesom alle andre børn, fortjener at få en chance. En chance for at vokse, en chance for at opdage, en chance for at tro på de ubegrænsede muligheder, deres fremtid kan rumme.
Sponsorer nu
VIDSTE DU?

Siden sidste ramadan

Sidste ramadan hjalp du os med at skaffe midler til disse vigtige centre . Takket være din generøse støtte har vi allerede færdiggjort tre centre og påbegyndt arbejdet med tolv andre. Vi har set 426 kandidater, alle udstyret med nye praktiske færdigheder. Nogle af disse kandidater har allerede startet deres egen virksomhed, og vi har delt nogle af deres succeshistorier med dig.

Giv Zakat Al -Fitra

50 DKK per person (med den hensigt, at det skal være i stedet for 3 kg ris). Tid: Zakat Al -Fitra kan gives når som helst i løbet af Ramadan-måneden, op til middag på dagen for Eid (eller Salatul Eid, hvis man beder den).
Giv Zakat Al -Fitra

Giv Fidyah & Kafarrah

Fidyah er for at udskyde/ikke faste på grund af sygdom og Kafarrah er for bevidst at bryde fasten uden en gyldig grund.
Giv Fidyah & Kafarrah

Giv almisse

Alle penge, der modtages som almisse (sadaqa), uddeles udelukkende som en del af månedlige ydelser til forældreløse børn. Vi har grundige processer på plads for at sikre, at alle modtagere er berettigede, og at de opfylder de islamiske krav om at være i nød. Børnenes mødre eller værger besøger deres lokale afdeling for at modtage disse tillæg.
Giv almisse

Denne ramadan, så frø til reel forandring

Hjælp os med at genopbygge livet for forældreløse børn
og unge i hele Irak ved at give adgang til mentale sundhedstjenester.

Doner
Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram