Ramadan 2023

Invester i fremtiden

Det gavner at give i Ramadanen

Vores vision er, at forældreløse børn skal have, hvad de skal bruge for at trives.

Uanset om de har brug for banebrydende sundhedspleje, chancen for at udvikle deres viden og evner eller en sikker havn, de kan kalde hjem, agter vi at give alle forældreløse børn de muligheder, de skal bruge for at gøre deres drømme til virkelighed.

Din støtte i Ramadanen hjælper os med at nå ud til tusindvis af forældreløse børn og enker i Irak, Afghanistan og Ghana.

Her i Ramadanen kan du opleve velsignelserne ved at give. Invester i fremtiden i dag.
Doner

Ramadan Fond

Uanset om det er sundhedspleje, boligstøtte, uddannelsesstøtte eller erhvervsuddannelse, sikrer vi, at den omfattende støtte, som du tilbyder gennem vores Ramadan Fond, er skræddersyet til de forældreløse børn og deres familiers behov.
Donere

Sadaqa

Når du foretager en generel donation, bruges hver en krone direkte på børnene og deres familier.
Donere

Sadaqa Jariya

Sadaqa Jariya (Vedvarende almisse) er en kontinuerlig velgørenhed, der fortsætter med at give velsignelser, selv efter ens bortgang. Den imødekommer presserende behov i dag og ændrer også liv i de kommende år.
Donere

Khums

Khums beskriver en muslims forpligtelse i begyndelsen af et nyt khums regnskabsår til at betale en femtedel (20%) af deres årlige overskud eller overskudsindkomst.
Donere

Zakat al-Fitra

Al-Ayn kan modtage Zakat donationer, der skal bruges på forældreløse børn Zakat bliver gældende på bestemte kategorier af rigdom, efter at den når et minimumsniveau, kaldet nisab.
Donere

Kaffara & Fidya

Al-Ayn har tilladelse til at modtage beløb for Fidya og Kafarra, som nedenfor. Midlerne vil blive brugt til at brødføde forældreløse børn og deres familier i henhold til de juridiske krav. (Bemærk: de angivne priser er omtrentlige).
Donere
Historie

Hussain, 11 år

Mit navn er Hussain, og jeg er 11 år gammel. Mit yndlingsfag er engelsk, og jeg får altid gode karakterer! Når jeg bliver voksen, vil jeg gerne være øjenkirurg. Det var meningen, at min far skulle opereres i sit øje, men han døde desværre fem dage inden operationen.

Vi kan ikke ændre Hussains tragiske fortid, men vi kan støtte Hussain og andre forældreløse børn, så de kan forvandle deres tragedier til et håb om en lysere fremtid. Forældreløse børn som Hussain inspirerer os med deres gåpåmod og ambition. Med de rette værktøjer og den rette støtte tror vi på, at de går en fremtid med uendelige muligheder i møde.

Samad, 9 år

Mit navn er Samad, og jeg er 9 år gammel. Mit yndlingsfag er matematik, og jeg elsker at spille fodbold. Jeg plejede at arbejde som tæppemager med mine søskende. Jeg havde altid ondt i skuldrene og ryggen. Når jeg var i skole, var jeg træt og sulten og kunne ikke koncentrere mig. Men nu arbejder jeg ikke som tæppemager længere, så jeg er ikke træt, når jeg er i skole.

Dine donationer gør det muligt for børn som Samad at få en barndom, der ikke er præget af fattigdom.

Erhvervsuddannelse

Erhvervsuddannelse giver forældreløse unge og enkemødre mulighed for at blive uafhængige på trods af tab og fattigdom.
Donere

Lægebehandling

Hjælp os med at give alle børn og deres værger adgang til gratis lægehjælp, herunder scanninger, operationer, hvor det er nødvendigt, og gratis medicin.
Donere

Fördern Sie ein Kind in Iraq.

Die Förderung ändert Leben. Mit Al-Ayn können Sie ein Waisenkind auf eine lebensverändernde Reise schickten.
Donere

Sponsorfond

Støt tusindvis af forældreløse børn, der endnu ikke er blevet matchet med en privat sponsor.
Donere

Boligstøtte

Gør en forskel for et barn her i Ramadanen. Vores boligprojekter sætter fokus på at give forældreløse børn sikre rammer ved enten at reparere deres hjem eller stille et helt nyt til rådighed. Gør en forskel i dag.
Donere

Uddannelsesstøtte

Yde støtte fra begyndelsen af deres rejse gennem uddannelse og i hele deres tid i skolen.
Donere

Download vores App

Giv med et par klik!

Al-Ayn Social Care Foundation sikrer omfattende støtte og omsorg til tusindvis af forældreløse børn i Irak ved at give dem de værktøjer og muligheder, de skal bruge for at overvinde deres omstændigheder og indløse deres potentiale.

Med denne App kan du hurtigt donere og give forældreløse børn i nød omfattende støtte og omsorg samt holde styr på dine donationer.

Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram