Kan jeg kontakte barnet direkte eller møde dem?

Direkte kontakt er ikke tilladt. Al-Ayn kan dog lette et besøg mellem sponsor og barn hos barnets lokale Al-Ayn-kontor under forudsætning af godkendelse fra det forældreløse barn og deres værge.

Hvor meget varsel skal jeg give for at afslutte min sponsorering?
Vi beder om fire måneders varsel for at give tid nok til at finde en alternativ sponsor.

Hvis jeg gavehjælper min sponsorering, gives gavehjælpen til barnet?
Ja. Gavehjælp videresendes til barnet.

Hvordan fungerer gruppesponsoritet?
Du kan mødes som en gruppe for at sponsorere et forældreløst barn. For eksempel som en skoleklasse, fodboldhold, studiekreds eller bare som en gruppe af venner eller familie. Der skal udnævnes i blandt jer en repræsentant til at korrespondere med os, og så skal de udfylde en sponsorformular som ovenfor.

Repræsentanten er ansvarlig for enten at indsamle det nødvendige beløb til årlig sponsorering (7.200 kr.) og videregive det til os eller indsamle det månedlige beløb (600 kr.) på en månedlig basis. Du modtager detaljer om det forældreløse barn, når den første betaling er modtaget.

Kontakt os på info@alayn.dk, hvis i/du har brug for yderligere oplysninger.

Hvordan distribueres sponsorhjælpen?
Mødre (eller værger) af de forældreløse børn besøger deres lokale Al-Ayn kontor (Irak) afdeling månedligt for at indsamle deres økonomiske hjælp. Indsamlingssteder er designet til at efterligne en bank, der gør det muligt at modtage betalingerne på en professionel måde, hvor privatlivets fred overholdes.

Børn opfordres til at lege i legeområdet eller plukke et legetøj fra Al-Ayn Legetøjsbutik under denne proces.

Dette er især vigtigt for Al-Ayn, da det gør det muligt at kontrollere barnet, og moderen er i stand til at kommunikere eventuelle problemer eller anmodninger, hun måtte have.

Foruden de månedlige godtgørelser drager forældreløse børn adgang til medicinsk behandling, uddannelsesstøtte, psykologisk rehabilitering, hvor det er nødvendigt, og andre programmer, der er skræddersyet til deres behov.

Hvilke typer sponsorater er der?
Private sponsorater er udpeget til de fire følgende kategorier og afhænger af tilgængelighed.

Standard sponsorering (600 kr. om måneden): I henhold til en undersøgelse foretaget af Al-Ayn (Irak) betragtes dette tal som det mindste beløb, der kræves for at løfte et barn ud af fattigdom i Irak.

Man har så muligheden til at vælge hvis man ønsker sit sponsorat skal gå til forældreløse børnehæmmede børn med handicap eller kroniske sygdomme. Eller til forældreløse børn, der specifikt har mistet deres fædre på grund af terrorisme.

Akademisk talentfuld sponsorering (700 kr. om måneden): Dette er det højeste niveau af sponsorering og har til formål at stimulere forældreløse børn mere til at udmærke sig i skolen med håb om, at de kan nå deres fulde potentiale på trods af deres vanskelige omstændigheder.

Hvad er den minimale periode, jeg kan sponsorere et forældreløst barn?
Vi beder mindst et år om privat sponsorering for at blive matchet med et specifikt forældreløst barn.

Har du spørgsmål?
For at opdatere dine sponsoroplysninger eller kontakte os for yderligere information, e-mail venligst: info@alayn.dk eller udfyld formularen herunder: