Vi tror, at når du giver børnene de værktøjer, de har brug for at nå deres potentiale, er mulighederne uendelige. Den månedlige økonomiske støtte, der modtages af hvert berettiget barn, ændrer deres liv. Med et minimum på 600 kr pr. Måned kan barnets grundlæggende behov ivaretages, og de bringes over fattigdomsgrænsen. Forældreløse børn, ligesom alle andre børn, fortjener at få en chance. En chance for at vokse, en chance for at opdage, en chance for at tro på de ubegrænsede muligheder, deres fremtid kan indeholde.

Hvad dækker børns sponsorering?
Hver krone, du giver, tilbringes på det sponsorerede forældreløse børn af deres værge for at dække omkostningerne til barnets mad, tøj, medicin, ekstra undervisningsklasser og andre ting, som et barn kan kræve. Dette overvåges regelmæssigt af dedikerede opfølgningsteam.

Vil jeg kende det barn, jeg sponsorerer?
Ja, vi sender dig et foto og information om det forældreløse barn, du sponsorerer, når vi har modtaget den første månedlige betaling. For at bevare det forældreløse barns privatliv vil vi ikke videregive dig den detaljerede rapport om barnets baggrund, adresse eller andre kontaktoplysninger.

Begynd dit barns sponsorrejse …
Ved blot at skænke 20 kr om dagen yder du afgørende økonomisk støtte; lige nok til at løfte et barn over fattigdomsgrænsen i Irak. Gør det muligt for barnet og deres familie at leve i værdighed ved at dække barnets grundlæggende behov og ligesom alle børn, der støttes gennem Al-Ayn, vil de have adgang til medicinsk behandling, psykologisk rehabilitering, uddannelsesstøtte, bolig og mere.

Vælg at være en del af grunden til, at de kan drømme, på trods af at de er forældreløse og lever i fattigdom.
– SPONSERE ET BARN NU – KONTAKT OS