Med over 19 vedvarende (Sadaqa Jariya) projekter i Irak er mulighederne uendelige.

Hikayati

Center for personlig udvikling, uddannelse og rekreation

Vores vision er, at hvert forældreløst barn får de nødvendige redskaber til at realisere deres potentiale. Hikayati-centret (Min historie) gør det muligt for os at gøre det ved at give børn programmer for at forbedre deres velvære og livsmuligheder gennem en kombination af uddannelse, leg, nøgearbejde, coaching, terapi og åndelig vejledning.

Hvert barns rejse gennem Hikayati tilpasses efter deres behov. Alle vil modtage et-til-en-nøgleværk, en række specialdesignede workshops og et program til langsigtet vejledning og støtte, der sikrer, at de ikke kun overlever, men trives, klar til at imødekomme fremtidens udfordringer og til at blive den næste generation af forældre, arbejdstagere og ledere i de samfund, de bor i.

Placering: Najaf, Al-Adala kvarter

Størrelse: 1.350 kvadratmeter over 8 etager

Centret vil omfatte rådgivningsrum, et kunstterapi-værksted, bibliotek, teater, swimmingpool, tagterrasse og mere.

Byggeriet er godt i gang!

Lysende stjerner

Erhvervsuddannelsescentre og psykologiske rehabiliteringscentre

Hos Al-Ayn er vi meget overbeviste om, at mental sundhed betyder noget. Derfor har psykologisk rehabilitering været en del af de tjenester, der leveres til børn i årevis. Selvom der allerede er registreret over 1400 sager, afventer mange flere børn kritiske indgreb for at imødekomme deres forskellige mentale sundhedsbehov.

De psykologiske rehabiliteringsklinikker ved seks- Lysende stjerne centre i byerne Bagdad, Basra, Diwaniyah og tre andre provinser i Irak vil forbedre adgangen til vital pleje for forældreløse børn, uanset hvor de bor.

Forældreløse børn, der betjenes gennem Al-Ayn, opmuntres også på forskellige måder, så de udmærker sig i deres uddannelse. Lysende sterne center er også designet til at imødekomme behovene hos børn, der er begavede uden for den formelle akademiske uddannelse. Erhvervsuddannelsesværksteder giver alle børn mulighed for at komme videre med klart definerede og opnåelige karriereplaner.

Efterlad en varig arv i dit navn eller på vegne af en elsket – DONERE NU

Boligkomplekser

Al-Ayn (Irak) har bygget forskellige boligkomplekser. Med den store boligkrise venter mange familier imidlertid anstændigt indkvartering. Nedenfor er eksempler på afsluttede projekter samt muligheder for at bidrage til at give børn et sikkert og trygt hjem.

Det unikke ved vedvarende almisse ligger i det faktum, at dens belønning også er kontinuerlig, selv efter døden. Giv et bidrag på dine egne vegne eller til minde om en elsket. – DONERE NU