Denne vinter har forældreløse børn mere end nogensinde brug for din hjælp.

For forældreløse børn kan vinteren være uudholdelig uden et trygt og varmt hjem for at beskytte dem mod brutale vejrforhold.
I Irak og Afghanistan lever mange forældreløse børn og deres familier i utrygge og utilstrækkelige boliger og kæmper for at opfylde deres basale behov. Efterhånden som det kolde vintervejr sætter ind, bliver levevilkårene endnu mere barske, hvilket truer deres helbred og velvære mere end nogensinde.
Børn fortjener at føle sig trygge og beskyttet. Intet barn skal udholde de kolde vintertemperaturer uden varme og sikkerhed.
Al-Ayn er på jorden i Irak og Afghanistan og yder akut støtte til forældreløse børn og deres familier, når de forbereder sig på kolde vintertemperaturer.
Du kan hjælpe dem med at klare sig gennem kulden ved at give boligstøtte, tøj og andre nødvendige ting.
Vi holder forældreløse børn i Irak og Afghanistan trygge og varme denne vinter – vil du være med?

Afghanistan AKUT Appel

En humanitær katastrofe uden sidestykke udspiller sig i Afghanistan, hvor anslået 95 % af befolkningen står over for fattigdom. Når vinteren sætter ind, vil mange børn i Afghanistan have ringe eller ingen beskyttelse mod de brutale vejrforhold. Efterhånden som temperaturerne falder, vil forældreløse børn være blandt de mest sårbare – de har et akut behov for støtte.
Slut dig til Al-Ayn denne vinter, når vi forsyner forældreløse børn i Afghanistan med akutte forsyninger for at holde dem varme denne vinter. Donér nu for at give tæpper og varmt tøj, og hjælp os med at beskytte forældreløse børn mod kulden
Slut dig til Al-Ayn, når vi forsyner forældreløse børn i Afghanistan med tæpper og varmt tøj for at holde dem varme denne vinter.
Vintersæt | 450 kr - Afghanistan

Gavevarme til forældreløse børn i Irak

Alle børn har ret til at bo i en passende bolig. Men for mange forældreløse børn og deres familier, der lever i fattigdom i Irak, er vintermånederne en skarp påmindelse om alt det, de har mistet.
Vintermånederne kan være barske og farlige for forældreløse børn, der bor i usikker bolig, og det kolde vejr udgør en reel trussel mod deres sundhed og velvære.
Som en del af vores løfte om at yde omfattende pleje til forældreløse børn, hjælper Al-Ayn med at reparere hundredvis af huse.
Denne vinter kan du være med til at transformere livet for familier i Irak ved at donere til kritiske husreparationer. Du kan endda bidrage til at give et forældreløst barn et helt nyt hjem.
Denne vinter hjælper forældreløse børn endelig med at begynde at opbygge glade minder i trygge, varme omgivelser.
Vintersæt | 450 kr - Irak
Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram