Al Ayn er urokkelig i sit engagement til de forældreløse og fordrevne børn. I et forsøg på at sikre succes og kontinuitet i vores mission; vi tilbyder vores donorer flere veje, som de kan donere. Takket være vores centrale partnere godtgøres vores administrationsomkostninger fuldstændigt, hvilket gør det muligt at 100% af de donerede midler til tjeneste for de tilsigtede modtagere.

Vi mener, at ethvert barn fortjener at få alle deres plejebehov opfyldt. Desværre bliver mange forældreløse børn i fattigdom ofte tilbage i desperate omstændigheder. Selvfølgelig er vores prioritet at sikre, at de overlever deres hårde omstændigheder, men ud over det er vi dedikeret til at give dem en ny mulighed for at leve godt. Du kan også vælge at bidrage til et system, der har gjort det muligt for os at yde en værdig, effektiv og omfattende pleje i årevis. – Donere NU

Vi bruger vores langsigtede tilstedeværelse, forhold og viden om lokalsamfund, lokale strukturer og institutioner til at hjælpe berørte børn og familier gennem de forskellige faser af bedring. Vi arbejder utrætteligt for at beskytte børns rettigheder før og under nødsituationer og sikre, at deres øjeblikkelige og langvarige behov imødekommer.

Mere end 33.000 familier har nydt godt af vores programmer, inklusive familier til registrerede forældreløse børn, der blev tvunget til at flygte fra deres hjem. Registranter modtager kritisk hjælp i form af økonomisk støtte, mad, vand, tøj og husly.

Dette inkluderer familier af forældreløse børn, der er registreret i Al-Ayn, og som blev tvunget til at flygte fra deres hjem, men fortsat modtager deres godtgørelse ved andre grene. Tusinder flere familier har brug for støtte.