Siden grundlæggelsen af Al Ayn Irak i 2006 har vi fungeret som håb for at forbedre livet for forældreløse børn i Irak. Med dette støtter vi en række programmer designet til at give en bedre livschance for forældreløse børn og deres familier, der lever under dårlige forhold.

Al Ayn Danmark arbejder i samarbejde med Al Ayn i Irak siden 2016 for at give forældreløse børn de værktøjer, de har brug for at udføre deres potentiale på hver fase af deres liv.

Den uovertrufne støtte vi har i byer og landsbyer i Irak såvel som den overvældende internationale støtte har gjort det muligt for Al Ayn at fortsætte med at nå ud til endnu flere forældreløse børn i nød.

Fra april 2020 er omkring 62.678 forældreløse sponsoreret ud af i alt de 113.153 registrerede forældreløse i Irak. Foruden månedlige økonomiske godtgørelser modtager forældreløse læger, uddannelsesstøtte, psykologisk rehabiliteringspleje, rekreative aktiviteter og andre programmer, der er skræddersyet til deres behov.

Din generøsitet styrker vores evne til at give forældreløse børn en livline i deres mest desperate behovstid.

Tragisk set fortsætter mange børn med at blive forældreløse hver dag i Irak, mens tusinder stadig venter på hjælp. Hvis du deler vores tro på et værdigt og omfattende plejesystem for alle forældreløse børn i Irak, kan du hjælpe os med at omdanne unges liv i dag.