En bedre dag i morgen Giv håb og heling til forældreløse børn

Med denne Muharram har du magten til at bringe håb og lindring til et forældreløst barn.

Dette er en kraftfuld måde at styrke Muharrams ånd på og gøre en reel forskel i deres liv. Slut dig til os og omfavn denne tid med åbne hjerter og hjælp forældreløse børn med at hele deres dybe sår fra traumer og tab. Støt vores Muharram Fond i dag ved at bidrage.
Donera

Muhrram 2023

Muharram er en af de helligste måneder i den islamiske kalender. Det er en tid, hvor det at give bliver særligt værdsat, og hvor vi opfylder vores forpligtelser over for dem, der har det svært.Vores Muharram Fond giver velgørere mulighed for at yde månedlig støtte eller foretage en engangsdonation til forældreløse børn i Irak. Ved at støtte deres rejse kan du hjælpe forældreløse børn med at se en fremtid fuld af muligheder, frigøre deres potentiale og skabe en bedre verden for alle.
Donera

Din indflydelse

Din støtte giver håb og bringer helbredelse til dem i sorg.Ved at give børn de ressourcer, de har brug for, kan vi frigøre deres ubegrænsede potentiale, løfte dem ud af fattigdom og give dem mulighed for at leve et bedre liv. Ethvert barn, herunder forældreløse børn, fortjener de samme muligheder for at lære, udforske og tro på de endeløse muligheder for deres fremtid
Donera

Din støtte kan hjælpe med at give adgang til:

Lav en engangsdonation eller opret din egen overkommelige månedlige donation i dag. Hver eneste krone går direkte til børnene og deres familier og kan hjælpe med at støtte en familie i behov af medicinsk hjælp, mad, tøj og meget mere.
Økonomisk støtte
Gratis sundhedspleje
Et sikkert og trygt tag over hovedet
Uddannelse
Støtte til mental velvære og meget mere
Donera

At bekæmpe krigens påvirkning I Irak

Over 97.000 forældreløse børn modtager omfattende pleje udover den månedlige økonomiske støtte i Irak.

I Irak lider over en million forældreløse børn stadig under konsekvenserne af krig, fattigdom og politisk ustabilitet. Vi i Al-Ayn er til stede og yder støtte til over 97.000 forældreløse børn i hele landet.Siden 2003 har tusindvis af forældreløse børn opnået sikkerhed, stabilitet og langvarig trivsel gennem Al-Ayn. Men mange forældreløse børn har stadig brug for din hjælp.Slut dig til os i dag for at gøre en forskel i livet for forældreløse børn i Irak.Støt et forældreløse barn i Irak
Donera

Vær en livline for forældreløse børn i Afghanistan og Ghana

I Afghanistan udspiller der sig en hidtil uset humanitær krise, hvor det anslås, at 95% af befolkningen står over for en usikker fødevaresituation. Forældreløse børn er blandt de mest sårbare. Fattigdom, vold og fordrivelse har efterladt dem i akut behov for livsvigtig humanitær hjælp og vigtige ydelser.

I Ghana står børn over for en voksende ulighedskløft, hvor omtrent en ud af fire i befolkningen lever i fattigdom. Ghanesiske børn er blandt dem, der er hårdest ramt af fattigdom og har omkring 40% større sandsynlighed for at ende i fattigdom sammenlignet med ghanesiske voksne. Dette er en betydelig stigning på 15% siden 1990'erne.Al-Ayn har arbejdet på stedet i Afghanistan og Ghana for at etablere bæredygtige, effektive og værdige tjenester til forældreløse børn. Dette inkluderer månedlig økonomisk støtte, mad, sundhedspleje, støtte til bolig og andre essentielle behov.
Donera

Siden 2003 har Al-Ayn dedikeret sig til at støtte og hjælpe mere end 150.000 forældreløse børn i Irak

Al-Sayyid Al-Sistanis støtte og velsignelser

Al-Ayn har siden sin grundlæggelse for over ti år siden nydt godt af direkte støtte og velsignelser fra Al-Sayyid Al-Sistani. Dette inkluderer hans tilladelse til at modtage religiøse betalinger og donationer. Den officielle og seneste autorisation (Ijaza) fra hans excellences kan læses i sin helhed ved at klikke her

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet svar på de hyppigst stillede spørgsmål på denne side og håber, du
finder de informationer om fradrag og velgørenhed, du er interesseret i. Ellers er du
velkommen til at ringe til os på telefon 9399 2015.

Hvad er Muharram-Fonden?

Vores Muharram-fond giver mulighed for, at støtter kan give akut økonomisk hjælp til et forældreløst barn (enten gennem regelmæssige månedlige bidrag eller en engangsdonation), som derefter anvendes af barnets værge til dækning af deres basale behov. Dit bidrag denne Muharram understøtter også vores omfattende plejesystem i Irak, som giver forældreløse børn adgang til medicinsk pleje, støtte til mental sundhed, uddannelse, husly og meget mere.

Hvorfor kan jeg ikke specificere hvilket land, jeg gerne vil have, at mit bidrag går til?

Vi har specifikke programmer og projekter som er designet til at gavne vores modtagere af hjælp i Irak, Afghanistan og Ghana. Vores ekspertise og ressourcer allokeres til der, hvor de behøves. Din Muharram-velgørenhedsbidrag gør os i stand til at kunne fortsætte med at understøtte og udvide vores programmer i de lande, vi arbejder i.

Vil jeg få opdatering om barnet eller børnene jeg støtter via Muharram-Fonden?

Vi kan desværre ikke give opdateringer om individuelle børn, der modtager støtte gennem dine Muharram-donationer. Dog deler vi regelmæssige opdateringer om fremskridt og virkning af vores projekter.

Kan jeg afslutte min månedlige donation på et hvilket som helst tidspunkt?

Ja, når du donerer til Muharram, har du mulighed for at stoppe din månedlige donation på ethvilket som helst tidspunkt. Vi forstår, at omstændigheder kan ændre sig, og at du måske ikke længere er i
stand til at bidrage regelmæssigt. For at afslutte dit månedlige bidrag beder vi dig kontakte vores team, og vi vil gerne hjælpe dig.
Al Ayn Almennyttig Fond
Tagensvej 102 
2200 København N, 

Åbningstider:   
Hverdage: 09:00 – 17:00 
Lørdag: 10:00 – 16:00

Telefon: +45 9399 2015
Email: info@alayn.dk
CVR
39753553
Bank
Reg.nr. 5327 Konto nr. 0245668

IBAN
DK4753270000245668
SWIFT
ALBADKKK


MobilePay: 566 227
2021 © Al Ayn Almennyttig Fond | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram