DONERA

Search Website

Hvem vi er

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

Al-Ayn Social Care

Vi mener, at enhver forældreløs, der lever i fattigdom, skal gives mulighed for at trives på trods af deres vanskelige omstændigheder, ikke kun for at overleve dem.

Derfor får hvert barn, der sponsoreret gennem Al-Ayn, udover væsentlig månedlig økonomisk støtte, adgang til psykologisk rehabilitering, lægehjælp, uddannelsesmæssig støtte, personlig udvikling, erhvervsuddannelse, boliger og mere.

Vi er stolte af at betjene forældreløse børn. Hjælp os med at give dem værdig og omfattende pleje. Bliv medlem i dag.

Vores historie

I 2006 begyndte Al-Ayn (Irak) at yde omsorg og støtte til forældreløse børn og deres familier. I dag betjener Al-Ayn (Irak) over 92.922 forældreløse børn, der lever i fattigdom, hver måned.

Al-Ayn Social Care Foundation (Australien) arbejder i samarbejde med Al-Ayn (Irak) for at give forældreløse børn de redskaber, de har brug for, for at opfylde deres potentiale på hvert trin af deres liv.

Den enestående opbakning fra græsrødderne i byer og landsbyer over hele Irak, samt overvældende international støtte, har gjort det muligt for Al-Ayn fortsat at nå ud til endnu flere forældreløse børn i nød.

Tragisk nok forældres der stadig mange børn hver dag i Irak, hvor tusinder stadig venter på hjælp.

Hvis du deler vores tro på et værdigt og omfattende plejesystem for alle forældreløse børn, så hjælp os med at forvandle unge liv i dag.

Bliv involveret

Uanset hvor du befinder dig, søger vi altid frivillige til en bred vifte af områder inden for velgørenhed. Om du har specialistfærdigheder, du gerne vil dele, ønsker du at få erhvervserfaring, eller du blot gerne vil være hands-on med at give din tid, så har vi brug for dig.