DONERA

Search Website

Elektronisk Sadaqa

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

At Give Velgørenhed

Sadaqa er en arabisk term, der beskriver anbefalet velgørenhed, givet til de fattige og trængende. Der lægges stor vægt i islamiske traditioner på at give Sadaqa som et middel til at forsørge de mindre heldige og etablere social retfærdighed, ud over at rense ens sjæl.

Desuden er der løfter om belønninger i islamiske traditioner for dem, der giver Sadaqa. Disse omfatter øget forsørgelse, forlængelse af ens liv, forebyggelse af lidelser og helbredelse af sygdomme.

Disse guddommelige belønninger opnås på det tidspunkt, hvor ejerskabet af pengene, der er bestemt som Sadaqa, overføres til den trængende person eller deres værge, på en måde de vælger. På dette tidspunkt bliver pengene til ‘Modtaget Sadaqa’ eller ‘Sadaqa Maqbootha’.

Vidste du det?

Over 20.000 forældreløse børn, der endnu ikke er sponsoreret, bliver i øjeblikket løftet ud af fattigdom gennem din Sadaqa-givning!

Alle penge, der modtages som Sadaqa, fordeles udelukkende som en del af de månedlige tillæg, der gives til forældreløse børn. Vi har grundige processer på plads for at sikre alle modtagernes berettigelse og at de opfylder de islamiske krav om at være trængende. Modtagerne, børnenes mødre eller værger, besøger deres lokale filial for at modtage disse tillæg.

Hvorfor betragtes Sadaqa, som jeg giver gennem Al-Ayn, som ‘modtaget Sadaqa’?

I lyset af hans generelle værgemål over forældreløse børn og de trængende har Al-Sayyed Ali Al-Sistani betragtet handlingen med at placere penge i Al-Ayns Sadaqa-bokse eller give elektronisk Sadaqa til Al-Ayn som en overførsel af ejerskab til ham, på vegne af de forældreløse børn. Derfor betragtes penge, der placeres i Al-Ayns Sadaqa-bokse, som Sadaqa Maqbootha (Modtaget Sadaqa), og belønningerne for Sadaqa høstes øjeblikkeligt.

På samme måde er vi forpligtet til at sikre, at elektronisk Sadaqa, der doneres til Al-Ayn, herunder på denne side, (eksklusive transaktionsgebyrer) opnår status som Sadaqa Maqbootha (Modtaget Sadaqa) ved udgangen af den næste arbejdsdag*.

Gennemsigtighed

Hver eneste penge, der indsamles fra dine donationer, yder direkte hjælp til forældreløse børn og deres familier, der lider af tab og fattigdom.