DONERA

Search Website

Africa Fund

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

Doner

Lindring af krisen i Ghana: Vores effektive hjælp

Udfordringer i Ghana

Ghana rammes regelmæssigt af oversvømmelser og er udsat for jordskælv. Landet opretholder generelt stabilitet, men visse nordlige regioner kæmper med tilbagevendende konflikter og vold. Over hele landet lever 24,2% af befolkningen i fattigdom, og 1 ud af 4 børn lever under fattigdomsgrænsen.

Styrkelse gennem værdig hjælp

Hos Al-Ayn står vi for værdig hjælp, der gør en håndgribelig forskel for samfundene i Ghana. Her er hvordan vi ændrer liv:

Økonomisk Hjælp

Sikker og Tryg Bolig

Sundhedsstøtte

Din Indflydelse i Ghana

I 2021 indledte Al-Ayn sine operationer i Ghana, og i 2022 påbegyndte organisationen sine projekter dedikeret til at yde hjælp til forældreløse børn og deres familier.

Al-Ayn yder økonomisk støtte til forældreløse børn samt familiehjælp stipendier, boligstøtte og medicinsk støtte, der også omfatter enke mødre. I 2023 udvidede Al-Ayn sin støtte til 181 forældreløse børn, der lever i fattigdom i Ghana. 

Vores Vision for Forandring

Slut dig til os i vores mission om at skabe værdig og varig forandring. Din støtte gør det muligt for os at yde vigtig omsorg, der styrker sårbare børn og familier i Ghana, så de ikke blot overlever, men trives.

Støtte til Enkemødre

“Som mor er min største drøm at se alle mine døtre opnå deres ambitioner. Jeg har 4 døtre… Jeg ønsker at se dem lykkes og opnå den fremtid, de drømmer om.”

Ud over at yde månedlig økonomisk hjælp til forældreløse børn, sørger vi også for, at vores sociale omsorgsteams i Ghana hjælper enkemødre og deres familier med at opnå nødvendig juridisk dokumentation og biometrisk certificering, der vil støtte dem.

Disse dokumenter er afgørende for at få adgang til uddannelse, sundhedstjenester, sikre beskæftigelse i fremtiden og sikre berettigelse til regeringsprogrammer.

Stol på Processen

Al-Ayn har et kontor i Afghanistan, der vil optimere din donation ved at give den til fortjente familier efter grundigt at have undersøgt behovene hos hver enkelt. Vi sender dig også en kvittering og vil løbende opdatere dig om alle vores projekter gennem vores nyhedsbrev og sociale medieplatforme.

Spørgsmål vedrørende Ghana

Hvis du har spørgsmål eller problemer med, hvordan du donerer til velgørende projekter i Ghana, bedes du kontakte os nu, så vi effektivt kan formidle din donation.