DONERA

Search Website

Sadaqa Boxes

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

Al Ayn Sadaqa-Boks

Selvom fordelene ved at give Sadaqa er uendelige, forestil dig den indflydelse, det har på livet for forældreløse børn i fattigdom med hver enkelt øre, du giver.

I lyset af hans generelle værgemål over forældreløse børn og trængende har Al-Sayyed Ali Al-Sistani betragtet handlingen med at lægge penge i Al-Ayn’s Sadaqa-bokse som en overførsel af ejendomsret til ham, på vegne af de forældreløse børn. Derfor betragtes penge placeret i disse bokse som Sadaqa Maqbootha (Modtaget Sadaqa), og belønningerne af Sadaqa høstes øjeblikkeligt.

For at sikre, at pengene placeret i disse bokse rent faktisk når de forældreløse børn i nød, har Al-Ayn forskellige kontrol- og sikkerhedsforanstaltninger på plads. For eksempel skal låste Sadaqa-bokse kun åbnes på et Al-Ayn-kontor i nærværelse af to trænede medlemmer af teamet, og der udstedes en kvittering til boksholderen.

Giv Din Sadaqa I Dag Og Indhøst Utallig Velsignelser!

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal jeg returnere min Sadaqa-boks?

Du bør returnere din Sadaqa-boks inden fire måneder efter modtagelsen. Du vil modtage en erstatningsboks på samme tid.

Hvordan returnerer jeg min Sadaqa-boks?

Venligst returner dine Sadaqa-bokse til vores kontor eller til en af vores autoriserede repræsentanter, der bærer et officielt ID-kort. Du kan også ringe til os på: +45 9399 2015 eller klikke her for at arrangere afhentning personligt eller med posten.

Hvorfor anmoder vi om, at Sadaqa-bokse returneres inden for 4 måneder?

Så snart Sadaqa-boksen når os, er vi i stand til at begynde processen med at overføre Sadaqa-pengene til dem, der har brug for dem. Vi har derfor en proces på plads for at sikre, at hver eneste krone modtages uden forsinkelse.

Hvordan kan jeg give elektronisk Sadaqa?

For at oprette regelmæssige elektroniske donationer eller give en enkelt Sadaqa-betaling, klik venligst her.

Hvordan bliver Sadaqa-boksens donationer brugt?

Hvert lille bidrag betyder meget, da 100% af pengene placeret i Al-Ayn Sadaqa-bokse fordeles eksklusivt til forældreløse børn, der lever under fattigdomsgrænsen, som en del af fast månedlig økonomisk støtte.