DONERA

Search Website

Zakat 2

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

“Dem, der tror, og udfører retfærdige gerninger, og opretholder regelmæssige bønner og regelmæssig velgørenhed, vil få deres belønning hos deres Herre. Der skal ingen frygt være over dem, og de skal ikke sørge.”

Quran 2:277

Hvad er Zakat?

Zakat er en af de fem søjler, som islam er bygget på. Som en form for velgørenhed hjælper det med at forsyne de fattige og trængende i samfundet.

Hvordan bruger vi Zakat-donationer?

Zakat-donationer, som Al-Ayn modtager, bliver brugt til at give essentiel støtte til forældreløse børn, primært i form af månedlige økonomiske tillæg for at løfte dem ud af fattigdom.

Hvordan beregner jeg, hvor meget Zakat, jeg skal betale?

Zakat bliver relevant for bestemte kategorier af formue, efter den når et minimumsniveau, kaldet nisab.

Der er forskellige juridiske meninger om, hvad Zakat skal betales af, og hvordan man beregner det. Du rådes til at konsultere din lokale lærde for at beregne det beløb, du skal betale i Zakat.

Du kan også kontakte os med specifikke spørgsmål om at beregne din Zakat, og vi kan arrangere et skriftligt svar fra en lærde.

Donér din Zakat i dag og høst utallige velsignelser!

Hvordan betaler jeg min Zakat til Al-Ayn?

Du kan betale din Zakat på denne side eller via bankoverførsel ved at bruge reference AYN ZAK M.

For at opfylde din Zakat-forpligtelse skal du markere for at dække transaktionsgebyrerne, som bliver trukket af tjenesteudbyderen, så det fulde beløb når vores konto.