DONERA

Search Website

Fidya and Kaffarah

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?

0kr

0kr

0kr

0kr

Doner

Hvad er Fidya??

Fidya er en kompensation for ikke at fuldføre en obligatorisk faste af en legitim grund, og 750 gram mad (ris) skal gives til en nødlidende person. Al-Ayn har beregnet dette beløb til 7.5 DKK for hver dag, en faste er gået glip af.

Hvad er Kaffarah?

Kaffarah er en betaling, der skal foretages, når visse handlinger begås, såsom bevidst at springe en faste over med fuld kendskab til dens forpligtelse, eller bryde en ed.

Kaffarah-beløbet for bevidst at springe en faste over er 750 gram mad (ris) til 60 fattige, nødlidende mennesker, hvilket svarer til 45 kg i alt. Al-Ayn er autoriseret til at indsamle Kaffarah og har beregnet beløbet til 425 DKK for hver dag, en faste bevidst er gået glip af eller brudt.

Hvis du bryder et løfte eller en ed, skal du gøre bod ved at søge tilgivelse fra Allah (swt) og betale omkostningerne ved at fodre 10 nødlidende mennesker, hvilket i alt er 75 DKK.

Fidya og Kaffarah donationer anvendes til at tilvejebringe basismad til forældreløse børn og deres familier, hvoraf mange kæmper med fødevare-usikkerhed. Dette har en bølgeeffekt på deres daglige aktiviteter ved at tillade dem at opretholde deres energi, uanset om de er i skole eller på arbejde.

Vores indhold gennemgår regelmæssige revisioner og verifikationer af den generelle tilsynsførende ved Al-Ayn, som er udpeget af Al-Sayyid Al-Sistani.